Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnramsa? Rim


Lura?

 

I vårt hus

bor en mus

en dag blev den jagad av katten

som lekte ta fatt den

jag såg hur den klättra

kröp igenom en springa

 

dagen efter kom katten

med musen i munnen

så stolt som en fura

att hon musen kunde lura. 

 




Bunden vers (Rim) av Ninananonia VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-15 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP