Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satir med glimten i ögat. ;)


Utvikningsbrudar

 

 

förr i "Fibban"" fanns hotta tjejer

i uppfläkta kläder de poserade 

karlar tänkte "vilka grejer!" 

de "vanliga" tjejerna degraderade 

 

nu på Facebook* man kan se 

i minimal bikini heta tjejer 

putande bröst och stjärt de 

visar sina lockande grejer 

 

men jag ska minsann bli lika bra 

införskaffa raffig bikini ska 

sola så jag blir brun och läcker

jag männens åtrå väcker 

 

drar in magen allt jag kan

flirtar med ögon blå

detta motstår ingen man 

det kommer gå, jodå

 

 

 ja, skratta ni bara 

fula ankungen blev ju vacker svan 

jag kan också behaga 

lockande förförisk på sammetsdivan

 

puta ut här

puta ut där

med munnen pluta

jag männen muta

 

och bara sisådär

har man blivit populär

det bästa man har

tycker varenda karl 

 

 

* Bilder byts ut ofta, så de är nog inte kvar i skrivande stund.

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-03-16 09:05



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Photoshoppade bilder, nä tack.
2023-03-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
de säger att ju dummare och förlorare en man är, desto mer kräver han av kvinnor, sa Coco Chanel.
Jag säger varför betala mycket pengar för att se så billig ut?

"Sexindustrin har tagit trofékvinnan" försök leta efter en romantisk dejt, du kommer att bli förvånad över att män inte vet vad det är, eftersom många är vana vid att avguda skolflickor där fantasin är delirisk.
2023-03-20

  Monika A Mirsch VIP
Läckert uppfriskande äro dina ord, din dikt - tack!
2023-03-20

  Koloristen
Alla kvinnor är vackra, om intet annat efter att gasen är på eller tillräckligt många järn. Så kyles det överhettade ned.
2023-03-17

  Mats Edin VIP
Snyggt skaldat:)
2023-03-17

  Kungskobran VIP
Förföra män är en sport
men ibland blir det som förgjort
2023-03-16

    ej medlem längre
Många som driver med dem
2023-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP