Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

Jag känner dig i rymden

jag känner dig just så

 

jag minns ju alla stunder

vi hade  just då

 

och hjärtat slog så hårt

och mitt for hit och dit

 

för när dina läppar mötte mina

och ögon delade blick 

 

så såg jag dig 

som du såg mig

som ingen annan sett mig

 

 

 

där tiden stod still

var vi   dem som älskar

 

förenade som så

i rymden just då

 

 

i varandras

universum

 

där var vi 

dem vi var

 

för älskade 

 

och du var den vackraste

av själar

 

för aldrig någonsin

har jag älskat så 

 

som jag älskat dig

 

för aldrig har någons blick

älskat mig  just så

 

så som din ömmaste blick

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-15 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP