Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DROPPEN

Droppen urholkar verkligen stenen

Det finns många exempel på det

Potentater ska snart lämna scenen

på grund av massornas kampenhet

Västsahara är ockuperat

av Marockos marockupation

Droppen urholkar verkligen stenen

Det är dags för en revolution

 

LARZ GUSTAFSSON 15/3 2023

 

*Bojkotta Marocko!

*Köp inte deras clementiner eller andra produkter!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2023-03-15 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP