Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… 17:de Maj bär det av till Tallin med kärbon och mina döttrar , vår vackraste familjeaktivitet där musiken och dansen förenar! Lyssna på Sveriges radio P3 Med Björn Hodel! Från 020323…


DANSAR GENOM MÖRKRET II BLACK & WHITE MONDAY BAR CRUISE

de dansar alla genom mörkret - Freddz 
oberörd av dess djupa grund i ljus - iPSY
mörkret kan sluka dem om det vill - Crypsis
men de dansar fria i mörkret inatt - Martin Vice

de söker sig en ljuspunkt i musiken - Major 7
i sin inre ljusa själavandring sunda - DJ Anneli
skriver sin runskrift i varandras sfär - Kutski
berövar mörkret dess makt nu - Hodel

för de alla dansar lysande i mörkret - Zodiac
var helst mörkret vill dem på resan nå - Xerox
de dansar vackra ljusa i själ och hjärta - Tava
"familjen" på monday bar Cruise strålar - RAM

DJ in ger hopp till varje kropp och själ - Aly & Fila
de sätter på mörkret stopp vill alla väl - Jace/ Tempo Giusto
"trancesisterna" lovesyntar baselinen - Phanatic
melodiska subwoofers lyfter i dans var häl - Protonica

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-04-10 09:44



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
vad vore livet utan gemenskap, dans o musik o färg!
2023-04-10

    Lena Söderkvist VIP
Dans och musik rensar själen, det är fysiskt påtagligt, man mår bättre. Är helt på din linje.
2023-04-10

  Maria Sundelin VIP
Alla har vi en relation till mörkret
2023-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP