Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solstrale…


ÅT VARTHÄN DET BARKAR - DON EFTER PERSON


ögonvittnesbeseglade skott

varthän det går åt bärsärk 

avbarkat kvistfritt utdömt 

3D-skriverierna tar överhanden 

tullfritt kvistfritt muskedunder

kulinarisk kuling avfyras bevänt

romantiserat:

 

don efter person

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-03 19:38



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
skrämmande invecklad s.k. utveckling
2023-04-04

  Maria Sundelin VIP
Ur led är världen
2023-04-04

  Öknens Ros VIP
Skrämmande vart utvecklingen tagit oss. Att tänka tanken att tillverka vapen istället för att tillföra mänskligheten något positivt och till nytta.
2023-04-04

    Lena Söderkvist VIP
Ja, vad skall de inte hitta på härnäst - AI-robotar som också kan skrivas ut på 3D, kanske... Börjar bli väl våghalsigt.
2023-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP