Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Marx "Das Kapital" kan man alltid ha förtroende för.


FÖRTROENDEKAPITALET

Kent Agent

Kapitalet är bränt

Kvar finns inte

en endaste cent

Broarna

har bränts likaså

Vi står på varsin sida

av en och samma å

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/3 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-03-27 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP