Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OMÖJLIG

Jag är omöjlig 

att ha att göra med

Och människor

är så sköra

Jag är omöjlig

att ha att göra med

men vill inte 

heller smöra

 

Svårt att hålla balansen

på kärlekens väg

Strax vill ekipaget tippa

Ändå tror jag trots allt

på helt nya steg

och på urtidens fasta

Klippa

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/4 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2023-04-01 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP