Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VISSA FÖRTJÄNAR INTE ATT BLI LÄSTA

Vissa förtjänar inte min läsning

Det jag ger dem är nonchalans

Jag negligerar dem med en fräsning

Fortsätter sen min virvlande dans

Jag vägrar bära bödlarnas bojor

Vill inte snegla åt deras håll

Så låt dem drunkna i sina nojor

Jag föredrar att se Dr Pol

 

LARZ GUSTAFSSON 3/4 2023

 

https://sv.wikipedia.org/wiki/The_Incredible_Dr._Pol

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-04-03 14:16



Bookmark and Share


  Koloristen
LOL @ Dr. Pol!
2023-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP