Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SNEDTÄNDE DU SÅ PASS?

Snedtände du så pass

ditt gamla sammelsurium?

Tog provokationen sådan skruv?

Sågs den som en kryptonit

fast den var ett curium?

Då har du problem, din gamle uv

 

LARZ GUSTAFSSON 3/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-04-03 15:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta är ett dårhus.
2023-04-03

  Koloristen
Den som vill att du för denne skall tassa på tå kan du inte nå.
2023-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP