Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÅGOT VACKERT II

Bäst nu att jag skriver

en dikt som är vacker

Hittills har det mestadels

blivit attacker

Folk vill ha totalt krig

Det är det de får

så nu må jag skriva

om sol och rosensnår

Kanske sommarmolnen

och en andfamilj?

Eller en sorts glass som

smaksatts med vanilj?

Äsch, det slutar bara

som det alltid gör:

Minns ni Bibelns Sara

som kallat maken "Sir"?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/4 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-04-03 16:42



Bookmark and Share


  Koloristen
"Folk vill ha totalt krig"

-Så förkortas kriget.
2023-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP