Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SVALNAT

Har du svalnat nu?

Har lavan stelnat?

Kan man bygga upp

förstörda hus?

Är det lugnt igen?

Kan såren helas?

Är allt becksvart

eller finns det ljus?

 

Finns det räddning

eller är allt borta?

Finns det hopp för den

som kom till korta?

Ställer frågor 

fastän jag vet svaren

så adjö. Lev väl.

Vänligen

"Kasuaren"

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/4 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-04-03 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP