Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


TV-seriemani


när utsikter blivit avsikter  
går alla insikterna förlorade
seriemani utvecklas på sikt

men alla avsnitt blir utsnitt
ett genomsnitt av ursäkter
för att rättfärdiga kanalbyte 

     här övergår zappandet

                           förståndet

åt katten med extrem ringkringkastning
det går runt runt det går ju bara åt katten 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-04-04 13:09



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Twin Peaks och Lillyhammer, de enda tv-serier jag följt från första till sista avsnitten. Skruvat och konstigt emellanåt förvisso men väldigt fängslande.
2023-04-16

  BenGust VIP
Serier med avsnitt som avslutas per gång, är att föredra. Och reklam som pågår 7-8 min är på tok för lång.
2023-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Bara jag ser reklamen för dessa serier
får jag knotterskinn och låter dom vara
jag väljer helt andra program
tillhör det fria väljandets skara.



2023-04-05

  Poesia VIP
Ja ibland fastnar man där - särskilt om det är en bra serie.
2023-04-05

  Blomma-Stjärna VIP
fyndigt om att fastna vid dumburken
om och om igen!
2023-04-04

  Maria Sundelin VIP
Det finns så mycket vi inte behöver se
2023-04-04

    Lena Staaf VIP
Rolig ordgymnastik i din dikt!
2023-04-04

  Eva Langrath VIP
Bra skaldat, det gäller att välja sådant som ger mervärde.
2023-04-04

    Lena Söderkvist VIP
Kan inte annat än hålla med, så mycket skräp på dumburken, och så mycket extra allt av det. Tittar aldrig på reality.
2023-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP