Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så går det när man är stursk!


FRAU HEYDRICH

Fru Heydrich var nationalsadist

Hon pryglade sina slavar

Och maken han sände åtskilliga

till mycket för tidiga gravar

Ja, Lina hon gick där med ridpiskan

och tyckte att hon var cool

Men maken togs av partisanerna

och ned gick sen hans "sol"

 

LARZ GUSTAFSSON 4/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-04-04 14:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Båda var extremt onda.
Manninen vet jag inget om.

2023-04-04

  Koloristen
Hon glömde nog Reinhard med tiden. Hon var ju senare gift med den finske poeten och teaterdirektörn, Mauno Manninen. Säkert ett dramatiskt liv...
2023-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP