Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Memento Mori


Minns att vi ska dö

Roma hade en filosofi
Att leva, men att inget är för evigt

Lite som dödssynden, girighet i gamla testamentet
Inget vi efterlever i dag

Om jag skulle vara troende
Så skulle jag tänka kom ihåg att du skall dö

För lycka är att äta och kunna känna kärlek
Ekorrar dom samlar

































Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-04 21:16



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det står så på väggarna i Pompeji
2023-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano