Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Frida, för hennes saknad efter sin farmor


Att bli kvar utan att stanna upp

aprildag i anspänningen av små blå hav av scillor,
du inväntar alltid våren i din farmors livfulla badkar,
scillorna viskar om gryende dagar i saknadsfyllda andetag

minnen ska värma tårar och släppa dina skuldror,
och i de ljuva lärdomar av farmor som blev kvar,
du andas samma solvarma vindar som hon gjort och bortom scillorna är hon med dig i varje steg du tar




Fri vers (Fri form) av Honungsgrävling
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-05 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Honungsgrävling
Honungsgrävling