Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SHALOM!

Shalom!

Surikater och surkart!

It's the rise of the new art

Färg och form

Shalom!

Karisma bryts

i ett prisma

där jag vägrar att lisma

Märg och storm

 

Shalom!

Alla giftiga haggor

Bränner upp era flaggor

Raseri!

Shalom!

Välbefinnandets

välljud

Sparka ut varje avgud

Slå dig fri!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/4 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-04-06 14:41



Bookmark and Share


  Koloristen
JA! Superbt!
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP