Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN UPPBLANDADE PÅSKEN

Häxor

Påskhare

Allehanda ockultism

Bojkottar påsken

och all annan synkretism

 

LARZ GUSTAFSSON 7/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2023-04-07 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP