Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LYCKLIG MED MIN NYA KUDDE

Lycklig med min nya kudde

Sover djupt och tungt

Ingen kan ta den ifrån mig

Jag kan ta det lugnt

I den kalla lägenheten

sover jag dock riktigt gott

Kanske skönast på planeten

tacksam för vad jag har fått

 

LARZ GUSTAFSSON 8/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-04-08 15:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Tårar på min kudde
Nej, nej, nej!
Det kudde ha varit så..."
(Robert Broberg)
2023-04-08

  Koloristen
Framgång i kuddkriget.
2023-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP