Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Triggervarning: Svordomar ;) ??


XD

Jävla fitta!

Ät skit

Eller dö.

Tryck skiten i käften

Du är körd.

Lilla fitta

Försvinn

Dra ut i omvärlden

Stick och brinn.




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 89 gånger
Publicerad 2023-04-08 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace