Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR

När jag är uppslukad av det jag gör

försvinner allt det onda utanför

Allt det som vanligtvis plågar och stör

När jag är uppslukad av det jag gör

 

LARZ GUSTAFSSON 9/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-04-09 06:52



Bookmark and Share


  Koloristen
Så är det. Hade fastedans här natten till idag. Vi fullkomligt trashade all ångest och stress under våra barfota fötter. Kände mig 30 år yngre! S., hon bara svävade fram. Musiken var för ovanlighetens skul...rave.
2023-04-09

  Lottie Ålhed VIP
Låter positivt.
2023-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP