Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ci lasciamo comandare dai


Stupidi

Non è cosi
E la la legione

Dei seguaci, chi dice di si
Chi non si è opposto

Dei buoni che non sanno
Vedere, chi non vuole il cambio

Perché, abbiamo sempre fatto
Cosi o cola'

O io che so che non accetto il presente
Perché penso che era meglio

Accettiam, fermiamoci
Per andare avanti




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-12 22:33



Bookmark and Share


  SatansSon VIP



Vi låter oss befallas av


Dum
Det är inte så
Det är legionen

av följare, som säger ja
Vem som inte motsatte sig

Bra killar som inte vet
hur man Se, vem vill inte ha förändringen

Varför, vi har alltid gjort
Så eller cola

Eller jag som vet Jag accepterar inte nuet
För jag tycker att det var bättre.

Låt oss acceptera, låt oss sluta
För att fortsätta


2023-04-13

    Ohemulen VIP
Bechamelsås på burk? :-)
2023-04-12

  Federico Romano
Ska översätta denna text inom rimlig tid.
2023-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano