Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


våren stiger in ....


tanken ... som blott natten ser

.. när tiden rinner
och ingen hinner med

... när stormen mojnar
och ingen ser

.... när tanken sinar
och tiden går

... och åren
..... och glädjen
....... och värmen

 

försvinner

 

....... saknar och tänker på dig  ...

 (... hm ... negativismen regerar ser det ut som .... )

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-04-13 16:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker och vemodig text. Jag ser den inte som negativ, bara som stillsamt accepterandr och reflekterande.
2023-04-14

  Kungskobran VIP
Livet går vidare
även om det ibland inte är någotvidare
2023-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om livet, tiden och saknaden.
2023-04-14

  Eva Langrath VIP
Vemodsvacker text där saknande vandrar mellan raderna.
2023-04-13

  Sparvögat VIP
Så vemodigt ~ vackert tecknat…
2023-04-13

  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande
Kramar
2023-04-13

  Eva Helene VIP
Så fint! Får associationer till Erik Gustaf Geijers dikt Tonerna, insjungen av Jussi Björling.
2023-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP