Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLT ÄR ETT SPEL FÖR GALLERIERNA

Allt är ett spel för gallerierna

Hydran finns bakom draperierna

Avsluta genast hycklerierna

och detta spel för gallerierna

En skum figur som saknar sans och frid

är inget ljus för denna tuffa tid

Ni som dras med i clownerierna - 

kliv genast ut ur gallerierna!

 

LARZ GUSTAFSSON 17/4 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2023-04-17 13:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Barnsligt, omoget och efterblivet.
2023-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Detta har inte lästs 104 ggr.
Men Hydran har manipulerat alltsammans.
2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP