Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Curriculum Veritas

Som person är jag social,
men blir lätt trött efter tag
och stänger in mig på toan för att vara ifred.
Jag brinner inte för någonting.
Mässar i mitt huvud konstant,
som om det var en annan röst där.
Andra egenskaper jag har är att jag är slarvig.
Bra både på att tappa bort saker, och tappa bort mig själv i en konversation.
Jag har tidigare jobbat i stressiga miljöer och hanterar det inte alls.
Hjärtklappning, kallsvett, tårar.
Är absolut inte stresstålig.
Inte alls.
Dessutom har jag breda kunskaper inom helt irrelevanta områden, och har svårt för att säga
rätt sak vid rätt tillfälle.

Hoppas vi hörs!
Hälsningar




Fri vers (Fri form) av Mirjo
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-17 23:24



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Vem bestämmer vad som är irrelevanta områden?
2023-04-18

  Anna-Sara
Det är så livet är, när man kämpar för glatta livet i vardagen. Fin text!
2023-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo