Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi sa att


Gud ger T-Bone till den som saknar tänder

Så länge våld härskar över
Vishet för vinst

Så blir det inte
Vad vi kallar harmoni




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-18 00:37



Bookmark and Share


    Askanden
Allah ger gröt till den utan tand

och

Allah ger T-bone till den som har sina tänder kvar
2023-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Så länge människan lever bortvänd från Gud kan hon aldrig få frid.
2023-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano