Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FIGUREN FILIP FRALLA

Hur kan man bli så grym

att man vill kalla

en helt oskyldig man

för Filip Fralla?

En rödlätt herre

i min barndoms by

Beskedligt plyte

Ingen ville fly

Och ÄNDÅ fick han

öknamnet jag nämnt

Hur låter man DÅ

udda vara jämnt?

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-04-18 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP