Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

For What It's Worth

Through drudgery
and grudgery
a sun rose high,
she passed me by
on my left side
and hell froze over,
heaven sighed
for what it's worth
she smiled.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-19 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Igenkänning.

En favoritdikt jag redan hunnit läsa säkert trettio gånger.
2023-04-27

    ej medlem längre
Snyggt, känns lite som en låttext.
2023-04-21

  Respons VIP
Jag får genom din dikt en förnimmelse av solens och värmens starka betydelse för att vi skall kunna må bra och leva gott och hur besläktade vi ör med naturens växlingar.
2023-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP