Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NIDINGSTIDER

Tiden lider

Nidingstider

Fartyg glider

Nidingstider

Sent omsider

Nidingstider

Vänder

Vrider

Nidingstider

 

Det här är terrordådens tid

där folk exponerar sin brist på frid

Det här är nidingarnas era

Det vägrar jag att acceptera

I nidingstiders skymningszon

ges ingen kapitulation

Här reser sig en front mot allt

som vägrar vara ljus och salt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-04-20 13:56



Bookmark and Share


  Federico Romano
Enligt nyheterna så spioneras det här både militärt och civilt.. Givetvis så är det Natos fiende nr 1
2023-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP