Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Ta dig an våren och le stort och brett ! Alla sorgerna lämna dem åt sidan! Våren är här för dig!


DEN VAKNANDE VÅREN ÄR HAVANDE MED SOMMAREN


blomstren gäckar
det grönskar i häckar
på knän får man fläckar
ja - det är våren 

ta dig nu ut ur buren
känn dig av grönskan buren  
ge dig ut på promenadturen
ja - du har ju turen

för våren den blommar för dig
den blommar för alla och mig
se vi har något att få var för sig
ja - ja en nyckelbiotop vid muren

det är våren - den är här DU!
gråt ej och misströsta ej mer nu
våren den stannar alla dagar sju
ja - den är i väntans tider havande med sommaren

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-04-20 16:53



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Skön vårkänsla i denna dikt!
2023-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till våren, pånyttfödelsens tid. Den bästa årstiden tycker jag
2023-04-21

    Julia Engström
Mycket vackert! Och uppmuntrande
2023-04-21

  Öknens Ros VIP
Uppmuntrande rader! Ljusets tid är här! Tack för dessa rader! :)
2023-04-21

    Lena Söderkvist VIP
Ja, så kan man verkligen säga. En kick av positiv energi från dig.
2023-04-21

  Maria Sundelin VIP
Våren är vacker men även nyckfull
2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP