Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Man ser att


Feghet för till Fascism

Högtravande Borgare
Gapar beväpna Kriminal Vården

Mera snutar
Större pickadoller

Rösta Nato
Rösta SD

Vi ser via Netflix
Hur det kan gå

Om vi inte gör
Vi vill behålla

Vår skräpkultur
Äta på Donken

Känna djupt för Ukraina
Strunta i Palestina

Följa Coca-Colas
Skapare som en knähund




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 83 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-20 23:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar palestinsk terrorism och älskar Israel.
2023-04-22

    Ohemulen VIP
Ja, följa ledaren, vi och dom.
2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano