Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖR GLATTA LIVET

Jag skriver för glatta livet

Jag är i mitt esse då

Och allt det som sen står skrivet

får andra fundera på

Fast tolkningen är min egen

- på den har jag monopol -

så ger jag er syn för sägen

när bål brunnit ned till kol

 

Jag skriver för glatta livet

som Peps Persson spelat för

En del verkar överdrivet

och annat jag skrivit stör

Men allt kommer från mitt hjärta

Ja, även provokation

Betänk Jonas A och Nunnan

samt deras konfrontation

 

 

Jag skriver för glatta livet

och struntar i all kritik

Det finns multum i arkivet

Ja, till och med gamla lik...

Det blir till en diger dagbok

som ingen vill brottas med

och du som vill leka lagklok

se, glorian kom på sned!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/4 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-04-22 15:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En briljant kommentar.
Tusen tack!
2023-04-22

  Koloristen
"Jag avgör...".

"Här är det jag som bestämmer...".

"Jag schiter i kritikken".

-Praa täär.
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP