Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2023....


Normativt








När man börjar bli lite till åren
en lite grånad typ
som jag
med
det mesta av livet bakom sig


ska man livnära sig på
glädjas
och njuta av
livets så kallade efterrätt.....

dom söta
fantastiska
välartade
BARNBARNEN

en kravlös guldkant
på ålderns höst
för den fryntiga glada gråa farfarn
eller morfarn
med mängder av glass
roliga upptåg
krypa på alla fyra
rida ranka
och läsa obegripliga sagor

O alltihopa ska man fotografera
sen lägga ut på nätet
för att visa upp
och mäta sin omåttliga lycka
på äldre dagar
med dom andra grånade typerna
med hårväxt i öronen
artros
och prostabesvär

livets efterrätt





Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-22 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP