Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalkstensskymning

 

solnedgång över vindpinad ö
och det åldriga,
kalkstensdrömmande huset,
fyllt av historia och kunskap,
sussar stillsamt i skymningen
de slocknade fönstren illumineras
av himlen som brinner runtom
och bäcken mot väst porlar sitt silver
uti denna vårfriska aftonrodnad

 

©MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-04-23 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ