Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fejkade tjejer på Facebook.


Det du ser

 

 

om du vill ha en sexig rumpa 

köp dig då tights med inlägg runda

då kan du på den skumpa

du andra tjejer kan avunda

 

vill du stora bröst ha

sätt in implantat

annars finns photoshop, jaha

vem vill vara flat

 

fixa tjusigt face är lätt

med rätt program du trollar

män kan ej se sig mätt

när de på datorn scrollar

 

ja, tack för moderna tekniken

som lurar dig på konfekten

det är ju så i praktiken

ingen är ju riktigt perfekt än

 




Bunden vers av Öknens Ros VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-04-24 13:19



Bookmark and Share


  Koloristen
Många av de fejkade tjejerna är i själva verket konton som drivs av män, som cashar in på andra lågliv till män. Ett uselt geschäft.

Vid det här laget har för länge sedan normalbagåvade män dock insett att det gäller att få se bilder och ha videochatt *utan filter* för att få reda på vem man har att göra med.
2023-04-25

    Lena Staaf VIP
Det värsta med alla fejkade bilder är att vi bötjar tro att vi ska se ut så där och att det bara är jag som är fel.
2023-04-25

  Kungskobran VIP
Allt för att männen fresta
men se upp, varje tupp
det kan vara farligt
ligg lågt, tag det varligt
fastna ej i #metoo nätet
då kan allt vara förgätet

2023-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tiden vi lever i, både den verkliga och på nätet.
2023-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP