Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÄGG ER INTE I!

Lägg er inte i!

Låt bli min poesi!

Låt den växa fri

från er hysteri!

 

Lägg er inte i!

Klåfingrars kotteri

skapar disharmoni

så lägg er inte i!

 

LARZ GUSTAFSSON 24/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2023-04-24 14:21



Bookmark and Share


  Federico Romano
Harmonin finns och är bra i denna text!
Om jag får lägga mig i..
2023-04-24

  Koloristen
Har du fått Textstapo med dess "kritik" på dig?
2023-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP