Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR TIERP VAR KARLHOLMARNAS GÄVLE

När Tierp var karlholmarnas Gävle

och jag följde med på Barnens Dag

En släkting i Tierp hette Kerstin

Den tiden försvann efter ett tag

När Gävle för älvkarlebybarnen

var som en exotisk metropol

och Traktorn rätt ofta var i farten

Han drack jämt för mycket alkohol

 

När Tierp var karlholmarnas Gävle

och far och jag for till Furuvik

När Rullsand var vår riviera

En strandremsa som var helt unik

När Boxholm var vårt en gång om året

och jag såg ett skivomslag med Sweet

När Tierp var nöttöbornas Gävle

och Karlholm var känt för sin karlit

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-04-25 18:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ända tills man blev vuxen och allt fick andra proportioner.
2023-04-25

  Koloristen
Exotiskt, livet där uppe i norr.
2023-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP