Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillägnad alla PENN-alister, som vill pådyvla mig SITT sätt att skriva. Ni har inte en chans!


INFALLSVINKLAR

Shrink var märklig

Snakefinger likaså

Världen var verklig

Tiden tickade på

I augusti

ljöd en vemodig sång

Tutti Frutti

En väntan på terrorns perrong

 

Älven slipar

och stenar blir runda klot

Några lipar

när något går dem emot

Mao Tse-tung blev

en fast punkt i skymningen

och som ung skrev

jag aldrig om rymningen

 

 

Jag såg "hörnor"

som följde mig livet ut

I Guyana

tog Lindblads liv nästan slut

Indonesien

blev föremål för mitt tjat

Sport och idrott

fick drabbas av glödhett hat

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-04-26 06:24



Bookmark and Share


  Koloristen
Underbart att Snakefinger nämndes!
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP