Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LID I NATT

Lid i natt

Strid i natt

Sök att få

skatten fatt

Endast Gud

ser din kamp

löser upp

all din kramp

 

Lid i natt

vid din ratt

Marion Crane

på flykt för att

ångesten

jagar på

Hög adrenalinnivå

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-04-27 17:50



Bookmark and Share


  Koloristen
Ujuj, ruggigt bra poesi här.
2023-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP