Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAGOR-MISSABIB

Magor-missabib!

Stadskärnan vibrerar

av en ondska som

ständigt provocerar

Magor-missabib!

Folk blir exponenter

i ett koncentrat

uti stadens center

 

Ett konglomerat

En förrädisk laddning

Ett minerat fält

som en sammangaddning

Magor-missabib!

Inga motorsågar

men en högljudd mobb

Enade de vågar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/4 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-04-28 08:15



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Snyggt tryck i texten. Mycket välskriven med estradrytm.
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP