Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu undrar du kanske: Hade Larz deltagit om det varit obligatoriskt? Svaret är ett rungande: "No, I don't wanna!" (Sham 69).


BLOD I AVFÖRINGEN?

Man vill att jag ska skicka

bajsprov med posten

Lyckligtvis är detta inte

ett av alla måsten

Så jag dumpar alltihopa

och vägrar vara med

Detta är mitt klara

slutgiltiga besked

 

LARZ GUSTAFSSON 28/4 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2023-04-28 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP