Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÖVERMANNAD AV SVÅRMOD

Vem ska fånga upp mig

när jag virvlar runt

och håller på att störta

där ingenting är sunt?

Vem ska byta skiva

när hjärtat stäms i moll?

Har detta med att skriva

spelat ut sin roll?

 

 

Tumlar övergivet

på en ödslig hed

Tvingas leva livet

utan ett besked

Vilka dolda krafter

opererar här?

Vilka tunga laster

drifter och begär?

 

 

Ensamheten tjuter

Ylar som en varg

Satans anhang njuter

Drar mig undan - arg

Solitär på vidder

där jag inte bor

Runtomkring mig jidder

Långt till far och mor

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-05-02 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP