Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


In memoriam


JULARBO DOG NÄR JAG SKULLE FYLLA FEM

Jularbo dog när jag skulle fylla fem

Toner han spelade fyllde mitt barndomshem

Denne gigant var helt unik i sitt slag

Långt innan Ulf Lundell, Eldkvarn och Dag Vag

Nog har jag färdats genom hans lilla by

där forsen brusade i en vykortsvy

men utan hans musik är den blott ett skal

Tankarna går till fyrtio- och femtiotal

 

LARZ GUSTAFSSON 2/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-05-02 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP