Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla katt

När jag tänker på det
Suger det i magen
Fallande

Din varma kropp mot min
Tung och mjuk
Fortfarande tung och mjuk och varm
Blir lealös

Din varma kropp blir kall

Hur skulle jag kunna
Göra det
Veta det
Och
Göra det

Din lilla nos
Blöt är den
Väcker mig om morgonen

Torr skulle den bli
Och sedan brinna

Hur skulle jag kunna göra det
Veta det
Och göra det




Fri vers (Fri form) av Mirjo
Läst 61 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-02 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo