Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A Strange Bird

Hope,
she's such
a strange bird,
she sings forth
new worlds,
and I listen,
try to follow
try to touch
her broken wings,
kiss the empty space
just in between,
but can't,
my lips,
my hands,
are hollow.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-08 11:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mäktigt! Jag får en bild av någon som är död, svävar och försöker hålla sig kvar vid världen.
2023-05-14

    Kämpendahl VIP
the apache kid skriver bra dikter på engelska. Av okänd anledning har den mannen blockerat mig.
2023-05-08

  Respons VIP
Vackert och berörande!
2023-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP