Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlesurr

Vart jag än tittar
ser jag ryggar
mörka tavlor
mot det blå ljuset

en känsla i mig bubblar
brusar som treo
brusar till ibland
i mitt bröst
som om en humla bor där

surr surr
Är du lite sur?
Ja jag ska säga förlåt
för vadå

Allt är alla andras fel
och jag ser
nästan hör
vad de tänker




Fri vers av Mirjo
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-04 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo