Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ur skuggan en dag i juni

Grönskande
vajar var gren

Vassa strån
rasslar mjukt
och lent
i ljummen vind

I skuggan nära
vikens vatten
står en som ser på

Hur vita molnen
vandrar
över himmelen blå

och lätta små vågor
kluckande far in
mellan vassen
och sanden





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-05-05 11:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Skön sommarkänsla!
2023-05-06

  Kungskobran VIP
Fin känsla och bild som alltid.
2023-05-06

    Max Poisé
Äntligen dyker de underbara vårkänslorna igen, tack vare dina fina dikter...
2023-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Underbar bild och skildring!
Längtar nu ännu mer till sommaren.
Folk som älskar snö och is är morbida.
2023-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP