Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CLOWNSTROFOBI

Jag vill inte vara instängd

med en clown

Eller i en bunkers djup

med Eva Braun

Jag vill inte dela rum

med samehat

eller lyssna till en massa

idrottstjat

Skoningslöst slår jag mot din

kristofobi

tills en dag basunen ljuder

för sorti

 

 

LARZ GUSTAFSSON 7/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-05-07 17:44



Bookmark and Share


  Koloristen
Blå skjortan på, ser jag.
2023-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP