Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri eller?

Nog är jag fri alltid

Alltför fri

Behöver väl ett band

Men, jag har ju ett vänskapsband

Jodå, det har jag

Praise the Lord...

Känner du kittet

som håller allting samman?

Allt hänger samman

Glöm aldrig det. 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-05-10 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP