Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: A Gustafsson


NEDBRYTANDE

Det finns de som vill bryta ner

Givetvis ska de få sitt straff

En gestaporazzia i vårt hem

och jag blev både ilsken och paff

Feminismen är totalitär

En lömsk och förskräcklig idé

Den raserar och alstrar misär

som en ond, militant, äcklig fé

 

LARZ GUSTAFSSON 11/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-05-11 16:11



Bookmark and Share


  Koloristen
Sök upp och förgör, förinta och förstör!
2023-05-12

  Federico Romano
Feminism särskiljer mer än enar, eller som man säger man kan inte äta kakan och ha den kvar.
2023-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP